Пиріг з капустою (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю імпровізувати і кожен раз готувати що-від нове. Сьогодні хочу поділитися простим рецептом приготування пирога з капустою. Повірте, ви полюбите його з першого шматочка. Приступимо!
Прекрасний пиріг, який виручав мене в багатьох випадках. Особливо сподобається вегетаріанцям. Вершкове масло можна замінити рослинним. Приємно їсти його з чаєм на обід або в полудень. Подобається діткам і дорослим
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукровий пісок - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Капуста білокачанна - 1000 грам
- Яйця - 1 штука
- Харчова сіль - 1, 5 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 10 грам

Насамперед розтопіть вершкове масло на водяній бані. Додайте сіль, цукор і перемішайте.

Просіяне борошно з'єднайте з дріжджами і введіть в масляну масу.

Акуратно перемішайте все до однорідності. Накрийте тісто рушником і дайте відпочити.

Через деякий час, тісто збільшиться вдвічі.

Капусту промиваємо, Sinkule. Тісто вимішуємо і розгортаємо в пласт, який викладаємо на деко. Деко попередньо застилає пергаментним папером.

Капусту тушкуємо на вершковому маслі з ріпчастою цибулею до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.

На пласт тіста викладаємо начинку, накриваємо другим шаром і защипуємо краю. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Поверхня пирога змащуємо яйцем для красивої скоринки.

Пиріг з капустою готовий, смачного!