Пиріг з капустою (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю імпровізувати і кожен раз готувати що-від нове. Сьогодні хочу поділитися простим рецептом приготування пирога з капустою. Повірте, ви полюбите його з першого шматочка. Приступимо!
Прекрасний пиріг, який виручав мене в багатьох випадках. Особливо сподобається вегетаріанцям. Вершкове масло можна замінити рослинним. Приємно їсти його з чаєм на обід або в полудень. Подобається діткам і дорослим
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукровий пісок - 60 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Капуста білокачанна - 1000 грам
- Яйця - 1 штука
- Харчова сіль - 1, 5 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 10 грам
Насамперед розтопіть вершкове масло на водяній бані. Додайте сіль, цукор і перемішайте.
Просіяне борошно з'єднайте з дріжджами і введіть в масляну масу.
Акуратно перемішайте все до однорідності. Накрийте тісто рушником і дайте відпочити.
Через деякий час, тісто збільшиться вдвічі.
Капусту промиваємо, Sinkule. Тісто вимішуємо і розгортаємо в пласт, який викладаємо на деко. Деко попередньо застилає пергаментним папером.
Капусту тушкуємо на вершковому маслі з ріпчастою цибулею до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.
На пласт тіста викладаємо начинку, накриваємо другим шаром і защипуємо краю. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. Поверхня пирога змащуємо яйцем для красивої скоринки.
Пиріг з капустою готовий, смачного!