Простий і швидкий пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з даного рецепта можна приготувати всього за 40 хвилин, що робить його відмінним варіантом випічки на швидку руку. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати простий і швидкий пиріг з капустою.
Основний плюс цього пирога в тому, що ви можете змінити начинку за своїм смаком. Наприклад, додати трохи обсмажених грибів, куряче філе, фарш або овочі. Тісто на йогурті виходить дуже ніжним і повітряним, незважаючи на те, що пиріг не сильно піднімається під час випічки. Ви можете використовувати будь-який твердий сир для верхньої скоринки: сулугуні, голландський або моцарелу. Також раджу вам додати трохи прованських трав або базиліка, якщо ви віддаєте перевагу більш ароматні страви.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Рослинну рафіновану олію - 60 грам
- Йогурт - 100 грам
- Сіль - 8 грам (по 4 г в тісто і в начинку)
- Розпушувач - 5 грам
- Капуста - 300 грам
- Сметана густа - 80-100 грам
- Сир твердий - 40-50 грам
- Яйця відварні - 4 штуки
- Зелень кропу - 3-4 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - 3-4 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Просіяне борошно змішайте з сіллю і розпушувачем. Додайте рослинне масло і йогурт. Замісити еластичне тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште тісто на 30 хвилин при кімнатній температурі.
2. Молоду капусту нашаткуйте, складіть в миску, залийте окропом і залиште на 5 хвилин. Наріжте зелень кропу і цибулю. Відкиньте капусту на друшляк, щоб стекла вся рідина.
3. Додайте рубану зелень, наріжте відварені яйця, сіль і poperčite, заправте густою сметаною і добре перемішайте. Рясно посипте поверхню борошном і розкачати тісто в коло товщиною 3-4 мм.
5. Перенесіть на папір для випічки. На центр викладіть начинку і загорніть вільні краї тіста, злегка защипуючи їх. Зверху посипте пиріг тертим сиром.
6. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин. Зніміть пиріг з дека і остудіть. Смачного!