Швидкий наливний пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати наливний пиріг не тільки з капустою, але і з будь-якою іншою начинкою. Вам знадобиться мінімум зусиль, адже наливні пироги - одні з найпростіших.
Нещодавно я дізналася, як приготувати швидкий наливний пиріг з капустою, відмінне ситне блюдо з неймовірним ароматом! Такий пиріг можна приготувати на свято або для повсякденного меню. Більш того, такий пиріг можна брати з собою в якості ситного перекусу на роботу або в школу, особливо якщо приготувати його в формі поменше. Ви можете приготувати наливний пиріг з будь-якою начинкою: шинкою, овочами, сиром, м'ясом, від цього він буде тільки смачніше.
- Борошно - 250 грам
- Капуста - 200-300 грам
- Сир - 100 грам
- Кефір (крем) - 200 мілілітрів
- Майонез - 100 мілілітрів (або рафінована олія)
- Цибуля зелена - 2-3 Пучков
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кріп - 2 Ст. Ложки
1. Приготуйте начинку: капусту нашаткуйте, посоліть і злегка пам'ятаєте. Додайте нарізаний кріп і зелена цибуля, перемішайте.
2. Приготуйте тісто: кефір або сметану добре змішайте з содою. Збийте вінчиком яйця, додайте до них кефір або сметану з содою і майонез. Добре перемішайте.
3. Борошно змішайте з розпушувачем і сіллю. З'єднайте в кілька прийомів суху і рідку частину тесту. Форму для випічки змастіть рослинною олією і вилийте в неї половину тесту, рівномірно його розподіливши.
4. Викладіть на тісто начинку і залийте тестом. Посипте тертим сиром. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!