Швидкий пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую відмінний рецепт, як приготувати швидкий пиріг з капустою для вас і ваших гостей. Дуже просте приготування і прекрасний результат, ви обов'язково залишитеся задоволені!
Для приготування швидкого пирога з капустою будемо робити просте тісто, бездрожжевое. До речі, масла в тісто можна покласти більше, але пиріг тоді буде жирненьким. Я ще в начинку додаю зелень свіжу, цибуля зелена і кріп, наприклад. Дивимося рецепт.
- Борошно - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Капуста - 400 грам
- Яйця - 2 штуки (для начинки )
- Молоко - 60 мілілітрів
- Спеції, зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Робимо тісто: борошно просійте з сіллю у велику миску. Одне яйце розділіть на білок і жовток. Ножем змішайте борошно з маслом, додайте сметану, одне ціле яйце і один жовток, розмішайте ложкою.
Замісити тісто, скатайте шар, загорніть в плівку і покладіть в холодильник, поки готується начинка.
Капусту шаткуємо, солимо і перчимо, в розігрітій сковороді або сотейнику в олії тушкуємо хвилин 15 (до м'якості). Потім дайте стекти маслу, а капусті - охолонути.
Зваріть круто два яйця, остудіть, очистіть і порубаєте. Зелену цибулю і кріп дрібно наріжте.
Додайте все до капусти, приправити сіллю, поперчіть і розмішайте.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Тісто розгортаємо на дві частини. Змащуємо форму маслом, викладаємо більший пласт тесту. Рівномірно розподіляємо начинку.
Зверху щільно закриваємо рештою тестом, робимо отвір в середині. Відправляємо в духовку. Через хвилин 10 можна зменшити температуру.
Можете жовтком змастити пиріг і випікати ще хвилин 5-10. Всього випікаємо хвилин 35-40.
Ось такий ароматний і красивий швидкий пиріг з капустою вийшов. Смачного!