Рецепт Пиріг з капустою простий фото

Пиріг з капустою простий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Молочні продукти, Капуста, Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

У цьому пирозі ніжне і м'яке тісто поєднується з соковитою і ситної начинкою. Варто дотримуватися баланс начинки і тіста, щоб пиріг був смачний. Розповідаю вам, як приготувати пиріг з капустою простий.

Тісто для пирога роблю на основі сметани або кефіру. Білокачанну капусту варто трохи обсмажити до м'якості, а потім змішати з іншими інгредієнтами для начинки. Можна додати м'ясо, ковбасу або зробити тільки овочеве наповнення для пирога. До столу подавайте його тільки після того, як він охолоне.

  • Капуста - 450 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйця - 7 штук
  • Крем - 1 Склянка
  • Майонез - 50 грам
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1, 5 склянки
1
Капусту нашаткуйте дрібно. Цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть спершу цибулю, потім капусту, за смаком посоліть і поперчіть, обсмажте до м'якості.
2
Відваріть 2 яйця круто і очистіть їх, потім наріжте дрібно, додайте їх в остигнула овочеву суміш, потім вбийте одне сире яйце і перемішайте.
3
В іншій мисці змішайте яйця, що залишилися зі сметаною, майонезом, борошном, розпушувачем і сіллю.
4
Форму для випікання застеліть пергаментом, вилийте половину приготованого тесту, потім розподіліть начинку і залийте другою половиною тіста.
5
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин, перед подачею остудіть пиріг 15-30 хвилин.

Схожі рецепти