Пиріг з капустою простий
(покроковий рецепт з фото)
У цьому пирозі ніжне і м'яке тісто поєднується з соковитою і ситної начинкою. Варто дотримуватися баланс начинки і тіста, щоб пиріг був смачний. Розповідаю вам, як приготувати пиріг з капустою простий.
Тісто для пирога роблю на основі сметани або кефіру. Білокачанну капусту варто трохи обсмажити до м'якості, а потім змішати з іншими інгредієнтами для начинки. Можна додати м'ясо, ковбасу або зробити тільки овочеве наповнення для пирога. До столу подавайте його тільки після того, як він охолоне.
- Капуста - 450 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 7 штук
- Крем - 1 Склянка
- Майонез - 50 грам
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
1
Капусту нашаткуйте дрібно. Цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть спершу цибулю, потім капусту, за смаком посоліть і поперчіть, обсмажте до м'якості.
2
Відваріть 2 яйця круто і очистіть їх, потім наріжте дрібно, додайте їх в остигнула овочеву суміш, потім вбийте одне сире яйце і перемішайте.
3
В іншій мисці змішайте яйця, що залишилися зі сметаною, майонезом, борошном, розпушувачем і сіллю.
4
Форму для випікання застеліть пергаментом, вилийте половину приготованого тесту, потім розподіліть начинку і залийте другою половиною тіста.
5
Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин, перед подачею остудіть пиріг 15-30 хвилин.