Рецепт Пиріг з м'ясом і картоплею в мультиварці фото

Пиріг з м'ясом і картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Наслідки випічка, на мій погляд, - відмінна ідея для всієї родини. Ситні, апетитні і смачні пироги з різною начинкою можуть стати і повноцінним стравою, і перекусом будинку або на роботі, наприклад.

Якщо ви вже оцінили всі принади випічки за допомогою сучасної кухонної техніки, то обов'язково рекомендую придивитися до цього класному варіанту, як приготувати пиріг з м'ясом і картоплею в мультиварці. Хрустке тісто в поєднанні з ніжною і ароматною начинкою - це дійсно дуже смачно! Дорослі і діти напевно оцінять такий пиріг, так що запам'ятовуйте.

  • Борошно - 3 склянки
  • Вершкове масло - 150 грам(+ 50 грам в начинку за бажанням)
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука(+ 1 жовток для змазування)
  • Сіль і сода - 1 щіпка
  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Для початку займемося тісто. Холодне вершкове масло наріжте кубиками, з'єднайте з просіяного борошном і сіллю. Розітріть все в однорідну крихту.
2
Вбийте яйце, додайте кефір і соду. Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук, тісто. Оберніть його в плівку (пакет) і приберіть на півгодини-годину в холодильник.
3
Для приготування начинки подрібніть цибулину, кубиками наріжте картоплю і м'ясо. Викладіть все в глибоку миску.
4
Додайте за смаком сіль і перець, перемішайте.
5
Чашу мультиварки як слід промажте рослинним маслом. Розділити тісто 2 частини, кожну розкачати.
6
Викладіть один пласт тіста, формуючи борту. Зробіть проколи вилкою. Викладіть начинку рівним шаром.
7
Для соковитості можна додати дрібно нарізане вершкове масло зверху. Накрийте другим шаром тіста і акуратно заліпити краю.
8
Верх пирога змастіть збитим жовтком і при бажанні присипте кунжутом.
9
Встановіть програму Випічка на 90 хвилин. Після акуратно переверніть пиріг (за допомогою лотка для приготування на пару зручно робити це) і випікайте ще хвилин 15-20, щоб він підрум'яниться у другої сторони.

Схожі рецепти