Рецепт Пиріг з ковбасою і сиром фото

Пиріг з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Ковбаса
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Смачний пиріг з ковбасою і сиром готується неймовірно просто! Ковбаса в поєднанні з сиром, часником і зеленню створює неймовірно ситну начинку. Блюдо підійде на обід, вечерю або полуденок.

Приготуємо пиріг з ковбасою і сиром в домашніх умовах. Змішуємо яйце, олія, цукор, сіль і сметану. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин і займаємося начинкою. Змішуємо сир з подрібненим часником і зеленню, а також паприкою і тертим сиром. З тіста розкочуємо пласт, на половину пласта викладаємо начинку, зверху кладемо колечка ковбаси і тертий сир. Формуємо пиріг і відправляємо його пекти в духовку. Готовий пиріг повинен настоятися і злегка охолонути, приблизно 10 хвилин. Хай щастить!

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Крем - 6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сир - 150 грам
  • Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир твердий - 200 грам
  • Ковбаса копчена - За смаком
  • Паприка - За смаком
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 1
Яйце збиваємо з вершковим маслом, додаємо цукор, сіль і сметану. Ретельно все перемішуємо.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 2
Додайте борошно і розпушувач, замісіть тісто.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 3
У глибоку ємність кладемо сир, видавлюємо часник, додаємо подрібнену зелень і паприку. Перемішуємо до однорідної маси.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 4
Додаємо тертий сир (більше половини), перемішуємо.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 5
Розкачайте тісто в прямокутний пласт. На одну половину тіста викладаємо сирно-сирну начинку.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 6
Зверху кладемо ковбасу, порізану кільцями, присипаємо сиром, що залишився.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 7
Накриваємо начинку "вільним" краєм тесту, кінець zashtipиvaem. Змащуємо верхівку рослинним маслом, робимо кілька проколів виделкою для повітря. Запікаємо пиріг в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
пиріг з ковбасою і сиром - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти