Пиріг з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачний пиріг з ковбасою і сиром готується неймовірно просто! Ковбаса в поєднанні з сиром, часником і зеленню створює неймовірно ситну начинку. Блюдо підійде на обід, вечерю або полуденок.
Приготуємо пиріг з ковбасою і сиром в домашніх умовах. Змішуємо яйце, олія, цукор, сіль і сметану. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин і займаємося начинкою. Змішуємо сир з подрібненим часником і зеленню, а також паприкою і тертим сиром. З тіста розкочуємо пласт, на половину пласта викладаємо начинку, зверху кладемо колечка ковбаси і тертий сир. Формуємо пиріг і відправляємо його пекти в духовку. Готовий пиріг повинен настоятися і злегка охолонути, приблизно 10 хвилин. Хай щастить!
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир - 150 грам
- Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 200 грам
- Ковбаса копчена - За смаком
- Паприка - За смаком
Яйце збиваємо з вершковим маслом, додаємо цукор, сіль і сметану. Ретельно все перемішуємо.
Додайте борошно і розпушувач, замісіть тісто.
У глибоку ємність кладемо сир, видавлюємо часник, додаємо подрібнену зелень і паприку. Перемішуємо до однорідної маси.
Додаємо тертий сир (більше половини), перемішуємо.
Розкачайте тісто в прямокутний пласт. На одну половину тіста викладаємо сирно-сирну начинку.
Зверху кладемо ковбасу, порізану кільцями, присипаємо сиром, що залишився.
Накриваємо начинку "вільним" краєм тесту, кінець zashtipиvaem. Змащуємо верхівку рослинним маслом, робимо кілька проколів виделкою для повітря. Запікаємо пиріг в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!