Листковий пиріг з сиром і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Листковий пиріг з сиром і ковбасою робиться з салямі, тому смак його незвичайний, насичений. Пиріг виходить ситним. Обов'язково спробуйте, благо рецепт листкового пирога з сиром і ковбасою простий!
Найчастіше я їм цей пиріг на полуденок. Він ситний і смачний, при цьому не важкий. Також листковий пиріг з сиром і ковбасою любить мій чоловік, він може з'їсти весь пиріг за вечір Якщо хочете, можете замінити чорний перець на будь-яку іншу приправу на ваш смак. Розповідаю рецепт листкового пирога з сиром і ковбасою докладніше!
- Лист слоёного теста - 2 штуки (я купувала заморожене листкове тісто. 2 великих листа.)
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Скибочки салямі - 12 штук
- Твердий сир - 180 грам
- Яйце - 1 штука
- Перець - За смаком
Викладіть заморожені листя листкового тіста на стіл, їх не треба спеціально розморожувати, досить 20-30 хвилин потримати при кімнатній температурі. Потім один лист (він буде підставою) змастіть гірчицею. Я брала гірчицю з великими зернами, що видно на фотографії.
Потім на гірчицю викладіть салямі.
Натріть сир на крупній тертці і посипте їм салямі. Зверху сир поперчіть за смаком.
Накрийте пиріг другим листом листкового тіста. Проріжте невеликі смужки, щоб виходив гаряче повітря. І запікайте пиріг в розігрітій на 220 градусів духовці 20-25 хвилин.
Ваш листковий пиріг з сиром і ковбасою готовий! Смачного! :)