Листковий пиріг з м'ясом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу несолодке випічку, обов'язково приготуйте листковий пиріг з м'ясом і сиром. Соковитість пирога надають овочі, а саме: помідори і ріпчасту цибулю. Блюдо підходить для обіду або вечері.
Як приготувати листковий пиріг з м'ясом і сиром? Для початку вам знадобиться тісто, яке можна попередньо зробити, або ж купити в магазині вже готове, що набагато простіше. М'ясна начинка буває різною, в цей раз я використав копчену курочку. По частині спецій обмежився сіллю і перцем. Готовий пиріг перед подачею на стіл слід трохи остудити. Хай щастить!
- Тісто листкове - 900 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Курка копчена - 400 грам
- Сир твердий - 300 грам
Присипте стіл борошном, розкачайте на ньому готове листкове тісто. Розділіть його навпіл. Одну половину покладіть в форму для запікання, sformirovav кінець. В середину укладаємо куряче м'ясо шматочками.
Помідор нарізаємо і викладаємо поверх курки. Додаємо трохи майонезу.
Зверху розподіляємо ріпчасту цибулю, порізаний кільцями.
Натріть на дрібній тертці сир. І присипте їм цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком.
Накрийте пиріг залишилися розкатаним тестом. Кінець кліпу. Змастіть тісто вершковим маслом.
Випікаємо пиріг 30 хвилин в духовці, температура - 180 градусів.
Смачного!