Листковий салат з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Листковий салат з м'ясом і грибами - смачне і ситне блюдо. Беріть мій рецепт на замітку! Салат точно сподобається рідним і гостям. Спробуйте!
Салат будемо готувати шарами, за допомогою сервіровки кільця. Всі овочі слід відварити заздалегідь, тоді блюдо можна зібрати за лічені хвилини. Салатик виходить порційний, з 1-2 персони, якщо ви хочете приготувати страву для більшого числа людей - сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів пропорційно.
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 1 штука (відвареної)
- Гриби - 50 грам (смажені)
- М'ясо - 50 грам (будь-який, відварне)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Викладіть першим шаром смажені гриби.
На гриби викладіть відварне м'ясо, яке нарвіть на дрібні шматки. Змастіть майонезом.
Зверху натріть відварну картоплю. Змастіть майонезом.
Натріть яйце.
Змастіть майонезом.
Акуратно зніміть формувальних кільце. Салат готовий! Смачного!