Салат листковий з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися рецептом приготування салату листкового з копченою ковбасою, блюдо виходить ситне і смачне. Так що такий салат можна і для домочадців зробити, і гостям подати на свято!
Це дуже простий рецепт салату листкового з копченою ковбасою і, треба зізнатися, досить ситний. Тому якщо ви його збираєтеся готувати в сезон овочів - додайте до нього також "вітамінний" елемент, наприклад, шар свіжих огірків, помідорів або дрібно шінкованной капусти. Бажаю удачі!
- Часник - 3 зубчики
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 200 грам
1. Весь секрет салату - в соусі. У миску вливаємо майонез, додамо пропущений через прес часник, спеції за смаком і ретельно перемішати.
2. Яйця відварити і нехай поки остигають. Сир тремо на тертці, викладаємо на дно салатниці, і змащуємо отриманим соусом.
3. Далі - шар ковбаси. Теж змащуємо соусом. Тепер подрібнюємо яйця, і посипаємо рясно салат зверху. Поверх яєць - теж шар соусу.
4. Прикрашаємо салат на свій розсуд. У мене пішов один маленький солоний огірок, половина помідора і кілька консервованих горошин. Охолоджуємо і подаємо!