Рецепт Пиріг з консервою на кефірі фото

Пиріг з консервою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Тунець
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування пирога з консервою на кефірі! Вам точно сподобається: випічка м'яка, ситна, смачна і ніжна! Позитивні емоції всім вашим домочадцям забезпечені!

Опис приготування:

Перед вами красивий і простий рецепт, так що я з задоволенням розповім, як приготувати пиріг з консервою на кефірі! У домашніх умовах смачна і вишукана вийде випічка, яка не залишить вас байдужими, це гарантовано!

  • Тунець у власному соку - 200 грам
  • Кефір - 70 грам
  • Висівки вівсяні - 30 грам
  • Яйця - 4 штуки(2 - в тісто, 2 - зварити і в начинку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Розпушувач - 1 щіпка
пиріг з консервою на кефірі - фото крок 1
1. Яйця зваримо і остудити. Далі змішаємо розім'яту виделкою рибу, яйця і подрібнену цибулю. Спеції - за смаком.
пиріг з консервою на кефірі - фото крок 2
2. Для тесту тепер змішаємо висівки, кефір і два яйця, додамо щіпку розпушувача. Спеції, знову ж, додаємо до смаку.
пиріг з консервою на кефірі - фото крок 3
3. Дно форми змастіть маслом, виливаємо в неї половину тесту. Зверху - шар нашої рибної начинки.
пиріг з консервою на кефірі - фото крок 4
4. Виливаємо зверху тепер залишок тіста, запікаємо пиріг приблизно півгодини при 180 градусах.
пиріг з консервою на кефірі - фото крок 5
5. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти