Рецепт Пиріг з консервою і картоплею фото

Пиріг з консервою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з консервою і картоплею в домашніх умовах приготувати легко. Зазвичай, зізнаюся, я за цей рецепт хапаюся, якщо гості або домочадці вже на порозі, а я забула приготувати вечерю. Швидко і смачно!

Опис приготування:

Рецепт приготування пирога з консервою і картоплею - відмінний варіант для тих, хто обожнює домашньої випічки. Так, якщо вам захотілося побалувати себе і рідних смачною здобою, а інгредієнтів ніяких немає - не біда! У цьому рецепті і тісто складається з простих інгредієнтів, і сама начинка - простіше нікуди. У кожному будинку ці продукти можна знайти. Так навіщо ж тоді відкладати підготовку? починаємо!

  • Кефір - 250 грам
  • Горбуша в власному соку - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Сода - 0.5 чайних ложки (гашене оцтом)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Спеції - За смаком
пиріг з консервою і картоплею - фото крок 1
1. Яйця збиваємо до однорідності, потім додаємо гашене соду і кефір. Перемішаємо до однорідності. Потім додамо трохи спецій за смаком. Починаємо маленькими порціями, постійно помішуючи, всипати борошно.
пиріг з консервою і картоплею - фото крок 2
2. Половину отриманого тесту виливаємо в форму для запікання. Викладаємо зверху подрібнений картопля зі спеціями. Картоплю краще ріжте невеликими шматочками, щоб напевно була готова.
пиріг з консервою і картоплею - фото крок 3
3. Цибуля обсмажити до золотистого кольору, викладаємо до картоплі. Зверху рівномірно розподіляємо консерву. Потім виливаємо тісто.
пиріг з консервою і картоплею - фото крок 4
4. Запікаємо в добре прогрітій духовці (приблизно до 190 градусів) 40 хвилин.
пиріг з консервою і картоплею - фото крок 5
5. Ось пиріг і готовий! Смачного!

Схожі рецепти