Пиріг з консервою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з консервою і картоплею в домашніх умовах приготувати легко. Зазвичай, зізнаюся, я за цей рецепт хапаюся, якщо гості або домочадці вже на порозі, а я забула приготувати вечерю. Швидко і смачно!
Рецепт приготування пирога з консервою і картоплею - відмінний варіант для тих, хто обожнює домашньої випічки. Так, якщо вам захотілося побалувати себе і рідних смачною здобою, а інгредієнтів ніяких немає - не біда! У цьому рецепті і тісто складається з простих інгредієнтів, і сама начинка - простіше нікуди. У кожному будинку ці продукти можна знайти. Так навіщо ж тоді відкладати підготовку? починаємо!
- Кефір - 250 грам
- Горбуша в власному соку - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Сода - 0.5 чайних ложки (гашене оцтом)
- Борошно - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Яйця збиваємо до однорідності, потім додаємо гашене соду і кефір. Перемішаємо до однорідності. Потім додамо трохи спецій за смаком. Починаємо маленькими порціями, постійно помішуючи, всипати борошно.
2. Половину отриманого тесту виливаємо в форму для запікання. Викладаємо зверху подрібнений картопля зі спеціями. Картоплю краще ріжте невеликими шматочками, щоб напевно була готова.
3. Цибуля обсмажити до золотистого кольору, викладаємо до картоплі. Зверху рівномірно розподіляємо консерву. Потім виливаємо тісто.
4. Запікаємо в добре прогрітій духовці (приблизно до 190 градусів) 40 хвилин.
5. Ось пиріг і готовий! Смачного!