Пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з капустою. Російська кухня.
Тісто: У молоці розвести дріжджі. Додайте борошно і масло. Замісити тісто (м'яке і не липке). Поділити його на 2 частини. Розкачати першу частину, покласти начинку і закрити другою частиною. Склеїти по краях і змастити яйцем.
Начинка: нарізати капусту, зварити її в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Викласти в друшляк, дочекатися поки стече вода. Посолити, додати варене подрібнене яйце.
- Мука - 3 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 1 штука (сухі)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
- Цукор - 1 штука (за смаком)
Тісто: У молоці розвести дріжджі. Додайте борошно і масло. Замісити тісто (м'яке і не липке). Поділити його на 2 частини. Розкачати першу частину, покласти начинку і закрити другою частиною. Склеїти по краях і змастити яйцем.
Начинка: нарізати капусту, зварити її в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Викласти в друшляк, дочекатися поки стече вода. Посолити, додати варене подрібнене яйце.