Рецепт Пиріг з капустою фото

Пиріг з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Полудень
Випічка, Пироги

Рецепт приготування пирога з капустою. Російська кухня.

Тісто: У молоці розвести дріжджі. Додайте борошно і масло. Замісити тісто (м'яке і не липке). Поділити його на 2 частини. Розкачати першу частину, покласти начинку і закрити другою частиною. Склеїти по краях і змастити яйцем.

Начинка: нарізати капусту, зварити її в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Викласти в друшляк, дочекатися поки стече вода. Посолити, додати варене подрібнене яйце.


  • Мука - 3 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 1 штука (сухі)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Цукор - 1 штука (за смаком)
Тісто: У молоці розвести дріжджі. Додайте борошно і масло. Замісити тісто (м'яке і не липке). Поділити його на 2 частини. Розкачати першу частину, покласти начинку і закрити другою частиною. Склеїти по краях і змастити яйцем.

Начинка: нарізати капусту, зварити її в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Викласти в друшляк, дочекатися поки стече вода. Посолити, додати варене подрібнене яйце.

Схожі рецепти