Пиріг з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кожен любитель випічки зобов'язаний знати, як приготувати пиріг з горіхами. Він випікається за допомогою мультиварки або звичайною духовки, як вам зручніше. Випічка виходить дуже пишною, м'якою і смачно!
Опис приготування:
Нічого особливого, просто смачним домашнім пиріг з горіхами! Точно такий же ви приготуєте за дві секунди за допомогою мультиварки або духової шафи. Також я додаю в тісто банани, що надає випічці характерний смак і аромат. Пиріг подається до столу теплим або холодним. Хай щастить!
- Вершкове масло - 190 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Ванілін - За смаком
- Крем - 0, 5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Банани - 2 штуки
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки (очищені)
Розтопити вершкове масло будь-яким зручним способом. Vbeyte яйця, додайте цукор і ванілін. Перемішайте.
Тепер додайте сметану, перемішайте.
Засипаємо сухі інгредієнти: борошно, сіль і соду. Перемішуємо до однорідності.
Додаємо подрібнені очищені горіхи і розім'яті виделкою банани. Перемішуємо.
У чашу мультиварки кладемо папір для випічки, змащену маслом. Вливаємо тісто і готуємо пиріг в режимі"Випічка" 50 хвилин.
Смачного!