Рецепт Пиріг з гарбуза в мультиварці фото

Пиріг з гарбуза в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Якщо ви любите гарбуз, то напевно частенько готуєте з неї кашу. Однак пропоную вам спробувати ще один варіант - пиріг з гарбуза в мультиварці. Він виходить дуже ніжним і повітряним.

Опис приготування:

Приготувати пиріг з гарбуза в мультиварці досить просто. Використовувати можна не тільки свіжу, але і заморожену гарбуз, яку попередньо потрібно злегка проварити. У цей пиріг можна додати також сухофрукти.

  • Цукор - 200 грам
  • Гарбуз - 300 грам
  • Борошно - 300-350 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
пиріг з гарбуза в мультиварці - фото крок 1
1. Щоб пиріг з гарбуза в мультиварці в домашніх умовах вийшов однорідним, гарбуз попередньо потрібно подрібнити за допомогою блендера.
пиріг з гарбуза в мультиварці - фото крок 2
2. Борошно просіяти і додати розпушувач. Всипати цукор і перемішати. Вбити яйця і додати гарбузове пюре.
пиріг з гарбуза в мультиварці - фото крок 3
3. Додати рослинне масло (можна замінити вершковим). Ретельно вимішати тісто, щоб воно було однорідним і без грудочок. Тісто не повинно бути дуже крутим, скоріше схожим на густу сметану. Додати дрібку ваніліну. При бажанні можна додати корицю на кінчику ножа.
пиріг з гарбуза в мультиварці - фото крок 4
4. Це класичний рецепт пирога з гарбуза в мультиварці. При бажанні можна також додати подрібнені сухофрукти (прекрасно підходить курага). Чашу мультиварки змастити трохи олією і вилити тісто.
пиріг з гарбуза в мультиварці - фото крок 5
5. Включити режим Випічка на 55-60 хвилин. Коли пиріг буде готовий, йому потрібно дати трохи охолонути в чаші, а потім викласти на блюдо. При подачі можна присипати цукровою пудрою або сметаною, збитою з цукром. Такий пиріг можна їсти як теплим, так і повністю остиглим.

Схожі рецепти