Каша з гарбуза в мультиварці з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки смачний і корисний рецепт, а ще й дуже зручний. Адже варити каші в мультиварці одне задоволення! дивіться, як приготувати кашу з гарбуза в мультиварці з пшоном! Це дуже просто.
Кількість молока, вказане в рецепті, дозволяє приготувати густу кашу. Якщо ви любите більш рідкі каші, то додайте ще пару стаканів молока. Масло додавайте в готову кашу в кінці або порційно.
Удачі в приготуванні!
- Пшоно - 2 склянки
- Молоко - 4 склянки
- Цукор - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Гарбуз - 350-400 грам
- Вершкове масло - За смаком( (при подачі по шматочку))
Підготуйте продукти. Вимийте ретельно пшоно, обдайте його окропом, воду злийте. Ця процедура дозволяє отримати солодку і смачну кашу без гіркоти.
Зніміть з гарбуза шкірку, поріжте невеликими шматочками і складіть в чашу мультиварки. Додайте цукор за смаком.
Додайте пшоно до гарбузі.
Залийте молоком пшоно і гарбуз. Встановіть чашу в мультиварку, включите режим "каша" з 45 хвилин.
Каша готова! Подавайте в порційних тарілочках зі шматочком вершкового масла. Приємного!