Каша «Дружба» з пшоном і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачний, корисний, а головне ситний сніданок? Сьогодні я розповім, як приготувати кашу "дружба" з пшона і рису. Приступимо!
Тепер і ви знаєте, як легко приготувати кашу "дружба" з пшона і рису. Блюдо виходить дуже ситним і відмінно підійде на сніданок. Перед подачею на стіл в кожну порцію необхідно додати додатково по невеликому шматочку вершкового масла. Подавати кашу потрібно гарячої.
- Мал - 1/2 склянки
- Пшоно - 1/2 склянки
- Молоко - 3 склянки
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
1
Промийте крупи під водою. Викладіть промиту крупу (рис і пшоно) в глиняний горщик. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2
Додайте до круп цукор, сіль, вершкове масло і ретельно перемішайте.
Влейте молоко, збите з яйцями. Накрийте горщик кришкою і відправте в духовку на півтори години.
Влейте молоко, збите з яйцями. Накрийте горщик кришкою і відправте в духовку на півтори години.
3
Каша "дружба" з пшона і рису готова, смачного!