Рецепт Каша «Дружба» з пшоном і рисом фото

Каша «Дружба» з пшоном і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На сніданок
Солодке, Гарячі страви, Каші

Хочете приготувати смачний, корисний, а головне ситний сніданок? Сьогодні я розповім, як приготувати кашу "дружба" з пшона і рису. Приступимо!

Тепер і ви знаєте, як легко приготувати кашу "дружба" з пшона і рису. Блюдо виходить дуже ситним і відмінно підійде на сніданок. Перед подачею на стіл в кожну порцію необхідно додати додатково по невеликому шматочку вершкового масла. Подавати кашу потрібно гарячої.

  • Мал - 1/2 склянки
  • Пшоно - 1/2 склянки
  • Молоко - 3 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
1
Промийте крупи під водою. Викладіть промиту крупу (рис і пшоно) в глиняний горщик. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2
Додайте до круп цукор, сіль, вершкове масло і ретельно перемішайте.
Влейте молоко, збите з яйцями. Накрийте горщик кришкою і відправте в духовку на півтори години.
3
Каша "дружба" з пшона і рису готова, смачного!

Схожі рецепти