Каша «Дружба» з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Корисна і ситна каша, яка зарядить вас енергією на весь день. Підійде як для дорослих, так і для дитячого столу. Беріть на замітку рецепт!
Дана каша отримала свою назву за те, що готується з двох і більше видів круп. Варіантів є декілька, сьогодні пропоную приготувати кашу "дружбу" з гарбузом, рисом і пшоном. Таке блюдо стане прекрасним варіантом сніданку для всієї родини. Смачно, корисно і ситно! Беріть на замітку!
- Мал - 100 грам
- Пшоно - 50 грам
- Гарбуз - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 2 склянки
- Цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Пшоно обдайте окропом, щоб прибрати гіркоту і ретельно промийте. Рис так само промийте в декількох водах до прозорості. Промиту крупу перекладіть в ємність, в якій будете варити кашу.
Додайте воду і поставте на плиту.
Через 5 хвилин після закипання додайте терту на дрібній тертці гарбуз.
Готуйте на невеликому вогні 15 хвилин.
Потім додайте до смаку сіль, цукор і влийте молоко. Продовжуйте варити ще 10 хвилин.
Каша "дружба" з гарбузом готова. Накрийте кашу кришкою і дайте їй настоятися ще 10 хвилин. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла.
Смачного!