Каша «Дружба»
(покроковий рецепт з фото)
Цю кашу можна назвати "дружбою" навіть за те, що окремо не зварити таку смачну і ніжну кашу, а ось разом ці крупи дають приголомшливий результат. Спробуйте приготувати кашу "дружба"!
Каші люблять все: от мала до велика. Головне в готуванні - гарненько промити крупи. Густоту такої каші легко можна регулювати за допомогою молока, так що несподіванок бути не повинно. Пробуйте і запам'ятовуйте, як приготувати кашу "дружба" .
- Пшоно - 100 грам
- Мал - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода - 3 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте крупи для варіння. Переберія рис і пшоно від сміття. Ретельно промийте їх до чистої води.
Мал промийте до прозорості, а пшоно залийте окропом на 5-6 хвилин. Після злийте воду, це прибере гіркота.
У каструлю насипте рис, пшоно, щіпку солі і цукор. Залийте водою і поставте варитися до готовності. В мультиварці виберіть режим "каша", час - 35-40 хвилин.
Коли каша буде повністю готова, влейте молоко, перемішайте і доведіть кашу до кипіння. Вимикайте. Густоту каші регулюйте молоком.
Готову кашу подавайте гарячою зі шматочком вершкового масла. Смачного!