Гарбузова каша з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт гарбузової каші з пшоном дістався мені ще від бабусі. Я додала в неї родзинок і вийшла солодка каша для моїх дітей. Краще рішення для сніданку або полудня.
Подивіться покрокові фотографії, почитайте текст - і ви переконаєтеся, що рецепт гарбузової каші з пшоном дуже простий. Ця каша була популярна на Русі практично з того моменту, коли сюди була завезена гарбуз. Восени, коли гарбуз в господарстві є, гарбузова каша з пшоном - це найпопулярніший сніданок в нашій родині, робимо приблизно через день. Благо рецепт нескладний, інгредієнти прості і доступні, а каша виходить ситна і поживна. Отже, розповідаю і показую, як приготувати гарбузову кашу з пшоном на мою фірязикам рецептом!
- Гарбуз - 500 грам
- Пшоно - 200 грам
- Молоко - 3 склянки
- Цукор - 150 грам
- Ізюм - 70 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - За смаком (якщо знадобиться.)
Підготуйте всі інгредієнти.
Почистіть гарбуз і наріжте маленькими кубиками. Залийте молоком і поставте варитися на середньому вогні близько 30 хвилин.
Поки гарбуз вариться, додайте до неї цукор. Перешкодьте.
Потім вершкове масло, перешкодьте, розтопіть.
І 15 хвилин до готовності гарбуза, висипте до неї пшоно.
Уже в готову кашу додайте родзинки і все добре перемішайте! Посоліть кашу за смаком. Бажаю вам приємного апетиту!