Гарбузова каша з родзинками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ароматне пісне блюдо сподобається навіть тим, хто гарбуз не любить - вона тут практично не відчувається. Поєднання пшона і гарбуза - класика. Блюдо сподобається не тільки тим, хто поститься. Раджу приготувати!
Ви цілком можете замінити пшоно на рис, а також додати більше різних сухофруктів, курага і чорнослив будуть дуже доречні.
- Пшоно - 1/2 склянки
- Гарбузове пюре - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Ізюм - 50 грам
- Масло рослинне - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Пшоно промийте та відваріть до готовності.

Додайте гарбузове пюре, тушкуйте ще 5 хвилин.

Влийте масло, додайте промитий і ошпарений родзинки.

Перемішайте і подавайте до столу. Смачного! 
 
                     
                         
             
             
             
            