Гарбузова каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне пісне блюдо сподобається навіть тим, хто гарбуз не любить - вона тут практично не відчувається. Поєднання пшона і гарбуза - класика. Блюдо сподобається не тільки тим, хто поститься. Раджу приготувати!
Ви цілком можете замінити пшоно на рис, а також додати більше різних сухофруктів, курага і чорнослив будуть дуже доречні.
- Пшоно - 1/2 склянки
- Гарбузове пюре - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Ізюм - 50 грам
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Пшоно промийте та відваріть до готовності.
Додайте гарбузове пюре, тушкуйте ще 5 хвилин.
Влийте масло, додайте промитий і ошпарений родзинки.
Перемішайте і подавайте до столу. Смачного!