Сирно-гарбузова запіканка з маком
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам такий гарний десерт. Приємний смак і аромат, ніжна текстура запіканки зробить звичайне домашнє чаювання святковим і яскравим.
Отже, розповім вам, як приготувати сирно-гарбузову запіканку з маком. Цей десерт неймовірно смачно пахне апельсином, гарбузом, в сир можна додати трохи ваніліну, якщо любите його. Виглядає, як яскравий і ошатний тортик. Для запіканки потрібно зробити дві начинки: сирну і гарбузову, причому, вони повинні бути однаковими по консистенції. Формуйте запіканку за принципом пирога "зебра", по черзі складайте шари один на одного. Запор десерт в 160-170 градусах близько години. Слідкуйте. Готову запіканку я перед подачею ставлю в холодильник, але не надовго, інакше сир стає твердим. Пробуйте, десерт ніжний і смачний, сподіваюся вам сподобається! хай щастить!
- Сир - 500 грам (сирна начинка)
- Яйце - 2 штуки (сирна начинка)
- Цукор - 100 грам (сирна начинка)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (сирна начинка)
- Мак - 25 грам (сирна начинка)
- Пюре печеного гарбуза - 500 грам (гарбузова начинка)
- Яйце - 2 штуки (гарбузова начинка)
- Цукор - 80 грам (гарбузова начинка)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (гарбузова начинка)
- Цедра одного апельсина - 1 штука (гарбузова начинка)
- Крем - 100 грам (заливка)
- Пюре печеного гарбуза - 100 грам (заливка)
- Цукор - 20 грам (заливка)
- Яйце - 1 штука (заливка)