Рецепт Суп з гарбуза в мультиварці фото

Суп з гарбуза в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 12 хв.

Гарбуз - дуже доступний продукт, а приготувати з неї можна багато всякої смакоти, як наприклад цей простий рецепт супу з гарбуза в мультиварці, - спробуйте один раз, і ви полюбите такий супчик!

Опис приготування:

Мені дуже подобається цей рецепт приготування супу з гарбуза в мультиварці тим, що готувати його дуже просто, і завжди є простір фантазії, - влітку і восени, коли овочів багато, і вони дуже доступні за ціною, можна додавати в такий суп буквально все, що ви любите! Крім, напевно, огірків. Але ось варіації з помідорами і кабачками у мене виходили дуже смачними! Крім того, що цей суп з гарбуза в мультиварці в домашніх умовах завжди у мене виходив смачним і ситним, він ще й досить дієтичний, - ви можете замінити бульйон водою, і не додавати стільки рослинного масла, - тоді взагалі отримаєте відмінний"похудательной" супчик! словом, знаючи, як приготувати суп з гарбуза в мультиварці, ви можете експериментувати, як вам завгодно!

  • Бульйон м'ясний - 0.5 L
  • Гарбуз - 500 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суп з гарбуза в мультиварці - фото крок 1
1. В режимі"Випічка" розігріваємо олію разом з очищеного часнику
суп з гарбуза в мультиварці - фото крок 2
2. Гарбуз, морква, картоплю і цибулю-порей моєму, чистим, і нарізаємо середніми кубиками.
суп з гарбуза в мультиварці - фото крок 3
3. В режимі"Випічка" обсмажуємо все разом 10 хвилин. Потім заливаємо половиною бульйону, і в режимі"Гасіння" виставляємо на годину.
суп з гарбуза в мультиварці - фото крок 4
4. Коли овочі зварилися, - в блендері подрібнюємо все в однорідну кашку.
суп з гарбуза в мультиварці - фото крок 5
5. У цю суміш потроху домішуємо бульйон, поки суп не стане потрібної вам консистенції. Солимо, перчим, додамо приправи за смаком. Готово!

Схожі рецепти