Рецепт Пиріг з чорноплідної горобини фото

Пиріг з чорноплідної горобини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Горобина
Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати пиріг з чорноплідної горобини, підкаже вам покроковий рецепт з фотографіями. Випічка виходить дуже приємною, з ніжним смаком кисло-солодких ягідок.

Опис приготування:

Чорноплідна горобина ідеально підходить для випічки, у неї цікавий смак, ягоди не перетворюються в варення і щільно тримають форму. Завдяки нежирному сиру пиріг виходить ніжним і ситним. Хороший варіант для десерту. Читаємо рецепт, як приготувати пиріг з чорноплідної горобини, і приступаємо до приготування пирога.

  • Сир - 200 грам
  • Цукровий пісок - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Чорноплідна горобина - 200 грам
  • Розпушувач - 1 штука
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 1
1. Насамперед готуємо всі інгредієнти для пирога.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 2
2. Сир кладемо в миску, додаємо до нього цукор. Все ретельно розминаємо виделкою.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 3
3. Наступним кроком ми вбиваємо яйця, все перемішуємо.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 4
4. Всипаємо заздалегідь просіяне борошно і упаковку розпушувача.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 5
5. Все ретельно перемішуємо.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 6
6. Ягоди чорноплідної горобини промиваємо.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 7
7. Відправляємо їх в миску з тестом.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 8
8. Перемішуємо акуратно, щоб не роздавити ягоди, і відправляємо тісто в змащену форму для випічки.
пиріг з чорноплідної горобини - фото крок 9
9. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Готовий пиріг виймаємо з духовки і залишаємо в формі на одну годину, після чого дістаємо його з форми, нарізаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти