Морс з чорноплідної горобини
(покроковий рецепт з фото)
Початок осені - час дозрівання чорноплідної горобини або аронії. Ягода ця терпка, багато її не з'їси, але цінується вона за унікальні властивості, з неї дуже добре приготувати смачний і корисний морс.
Якщо у вашому розпорядженні опинилися ягоди чорноплідної горобини і ви не знаєте, що з нею робити, приготуйте смачний і корисний напій - морс з чорноплідної горобини. Як його приготувати, дивіться в покрокової інструкції до рецептом.
- Чорноплідна горобина - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Лимон - 0, 5 склянки
- Вода - 3 L
Підготуйте інгредієнти.
Поставте воду для кип'ятіння, в цей час промийте ягоди, засипте в блендер, можна подрібнити занурювальним блендером.
Подрібніть ягоди.
Відіжміть сік половинки лимона.
Підготуйте склянки для красивої подачі напою, проведіть часточкою лимона по обідку склянки і занурте в цукровий пісок.
Виходить красиво і святково.
Викладіть подрібнені ягоди в кип'ячену воду, влийте лимонний сік, всипте цукор і добре розмішайте.
Обробіть морс через сито.
Після такого проціджування, залишаться ще маленькі насіння, які впадуть на дно, але якщо хочете позбутися і від них, процідіть через марлевий шар. Прохолодний.
Охолоджений напій готовий до подачі, це смачно і дуже корисно, суцільні вітаміни!