Рецепт Пиріг-хвилинка на сковороді фото

Пиріг-хвилинка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг-хвилинка на сковороді готується дуже просто і виходить завжди дуже і дуже смачний. Гарний, недорогий, ситний. Прекрасна ідея до чаю.

Опис приготування:

Пиріг-хвилинка на сковороді - це чудовий рецепт, який виручає у багатьох ситуаціях. По перше, готується легко і досить швидко. По-друге, дуже фінансово не витратне блюдо. По-третє, пиріг готується з дуже простих продуктів - згущеного молока, борошна, молока, цукру і яєць. Все геніальне просто, тому приємного приготування!

  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Борошно - 3 склянки(+3 ст. Ложки в крем)
  • Яйця - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 800 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 1
У мисці замішуємо муку, банку згущеного молока, чайну ложку гашеного оцтом соди, яйце. Виходить туге тісто.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 2
Я поділяю 8 рівних частин.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 3
Розкачуємо тонкі коржі.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 4
Коржі обсмажуємо на сухій тефлоновій сковорідці з двох сторін на сильному вогні. Робимо це досить оперативно.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 5
За допомогою тарілки вирівнюємо форму коржів.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 6
За допомогою блендера або міксера (або віночка) збиваємо яйце з цукром, потім додаємо борошно і тонкою цівкою вливаємо молоко. Ставимо на невеликий вогонь, варимо, перемішуючи, до загустіння.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 7
Готовим кремом змастити коржі.
пиріг-хвилинка на сковороді - фото крок 8
Залишилася крихтою від коржів прикрашаємо торт і ставимо його в холодильник мінімум на годину. Після того, як торт просочився, подаємо його до чаю або кави. Смачного!

Схожі рецепти