Пиріг-хвилинка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг-хвилинка на сковороді готується дуже просто і виходить завжди дуже і дуже смачний. Гарний, недорогий, ситний. Прекрасна ідея до чаю.
Пиріг-хвилинка на сковороді - це чудовий рецепт, який виручає у багатьох ситуаціях. По перше, готується легко і досить швидко. По-друге, дуже фінансово не витратне блюдо. По-третє, пиріг готується з дуже простих продуктів - згущеного молока, борошна, молока, цукру і яєць. Все геніальне просто, тому приємного приготування!
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Борошно - 3 склянки(+3 ст. Ложки в крем)
- Яйця - 2 штуки(1 - в тісто, 1 - в вершках)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 800 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
У мисці замішуємо муку, банку згущеного молока, чайну ложку гашеного оцтом соди, яйце. Виходить туге тісто.
Я поділяю 8 рівних частин.
Розкачуємо тонкі коржі.
Коржі обсмажуємо на сухій тефлоновій сковорідці з двох сторін на сильному вогні. Робимо це досить оперативно.
За допомогою тарілки вирівнюємо форму коржів.
За допомогою блендера або міксера (або віночка) збиваємо яйце з цукром, потім додаємо борошно і тонкою цівкою вливаємо молоко. Ставимо на невеликий вогонь, варимо, перемішуючи, до загустіння.
Готовим кремом змастити коржі.
Залишилася крихтою від коржів прикрашаємо торт і ставимо його в холодильник мінімум на годину. Після того, як торт просочився, подаємо його до чаю або кави. Смачного!