Пікантний капустяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Складно навіть уявити, скільки тисяч років тому був випечений перший капустяний пиріг. Це традиційне блюдо слов'янської кухні, тому що продукти були всі свої, домашні та доступні.
Заливний пиріг можна сміливо вважати відкриттям для практичних господинь. На його приготування потрібно мінімум часу, тоді як результат завжди радує. Пропоную вам спробувати один з варіантів - з капустою. Часу завжди не вистачає, а мій пиріг не вимагає великих фінансових витрат, готується дуже легко і швидко.
- Капуста - 500 грам
- Крем - 1/4 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
- Сир "моцарелла" - 500 грам
1. Збийте 4 яйця, сметану і майонез за допомогою віночка.
2. В іншій ємності змішайте борошно, розпушувач, кукурудзяний крохмаль. З'єднайте сухі інгредієнти з яєчної сумішшю.
3. Нашинкуйтекапусту, посоліть її дрібкою солі. Додайте до капусти дрібно нарізану цибулю і кріп.
4. Влийте тісто в капусту. Розподіліть рівномірно.
5. Запікайте капусту в духовці протягом 35 хвилин.