Пікантний капустяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.
Складно навіть уявити, скільки тисяч років тому був випечений перший капустяний пиріг. Це традиційне блюдо слов'янської кухні, тому що продукти були всі свої, домашні та доступні.
Опис приготування:
Заливний пиріг можна сміливо вважати відкриттям для практичних господинь. На його приготування потрібно мінімум часу, тоді як результат завжди радує. Пропоную вам спробувати один з варіантів - з капустою. Часу завжди не вистачає, а мій пиріг не вимагає великих фінансових витрат, готується дуже легко і швидко.
- Капуста - 500 грам
- Крем - 1/4 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
- Сир"Моцарелла" - 500 грам
1. Збийте 4 яйця, сметану і майонез за допомогою віночка.
2. В іншій ємності змішайте борошно, розпушувач, кукурудзяний крохмаль. З'єднайте сухі інгредієнти з яєчної сумішшю.
3. Нашинкуйтекапусту, посоліть її дрібкою солі. Додайте до капусти дрібно нарізану цибулю і кріп.
4. Влийте тісто в капусту. Розподіліть рівномірно.
5. Запікайте капусту в духовці протягом 35 хвилин.