Пікантні курячі кишені
(покроковий рецепт з фото)
Просте і ситне блюдо для домашнього обіду або вечері. Робиться легко, і продукти цілком доступні. Та й гості не відмовляться від такого смачного гарячого.
Блюдо робиться дуже просто. Сир і зелень ви можете взяти на свій смак. Краї можна залишити так чи закріпити за допомогою зубочистки або кулінарної нитки. Панірувальні сухарі створюють апетитну кірочку.
Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир плавлений - 2 Ст. Ложки
- Хрін столовий - 2 чайних ложки
- Кріп - 1 пучок
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Складові.
Розріжте грудку вздовж на дві половини. Застуда, посоліть і обваляйте в сухарях.
Змішайте сир, хрін і зелень.
Нанесіть сирну масу на одну половину філе.
Закрийте масу порожній половинкою філе.
Розігрійте масло в сковороді і обсмажте грудки з двох сторін.
Налийте трохи води в сковороду. Поставте в гарячу духовку при t = 180 на 20 хвилин до готовності. Вийміть і відразу подавайте.
Смачного!
Смачного!