Піца з помідорами на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, на грилі можна готувати не тільки овочі, рибу або м'ясо. Деякі домашні рецепти також можна перенести на цей рівень. Наприклад, випічку. Вона стане більш ароматною і хрусткою.
Запишіть собі, як приготувати піцу з помідорами на грилі, адже рецепт стане в нагоді вам не раз. Просто міняйте начинку, а тісто залиште. Тільки не перевантажуйте його. Тут грає правило 3-х основних продуктів плюс соус. За такою технологією корочка буде мати апетитний вигляд, а всередині збережеться трохи м'якості.
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Вода тепла - 180 мілілітрів
- Цукор білий - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 5 Ст. Ложок
- Помідор - 1-2 штук
- Моцарелла - 100 грам
- Базилік, листок - 2-3 штук
1. Розчиніть у воді цукор з дріжджами. Залиште суміш на 10 хвилин.
2. Потім з'єднайте її з борошном, сіллю і маслом.
3. Замішайте тісто руками до однорідної маси.
4. Залиште його підніматися на 1, 5-2 годину.
5. Після цього розкачайте тісто в тонкий коло або кола. Викладіть його на спеціальну лопатку, щоб зручно встановити на гриль.
6. Зверху змастіть тісто маслом і соусом. Потім розкладіть кружки помідорів і натріть сир.
7. Надішліть піцу пекти на 11 хвилин на гриль.
8. Подавайте піцу з базиліком. Смачного!