Піца з пиріжкового тесту
(покроковий рецепт з фото)
Італійська тоненька піца, безумовно, еталон. Але іноді хочеться зробити її пишною, з великою кількістю начинки і по-справжньому домашній. Чи згодні? Тоді запам'ятовуйте мій простий рецепт.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати піцу з пиріжкового тесту. Це дуже зручний і завжди вдалий рецепт. Що стосується начинки, то тут ви можете використовувати абсолютно все, що вам до душі: м'ясо, курку, сосиски, ковбаски, будь-які овочі, оливки та інше. Спечіть приголомшливу піцу і побалуйте себе і своїх близьких.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Начинка - За смаком
- Борошно - 3-4 склянок (скільки візьме тісто)
1. Молоко прогрійте трохи, розчиніть в ньому дріжджі і цукор. Залиште на 5-10 хвилин.
2. Просійте склянку борошна і сіль. Перемішайте.
3. Вбийте яйце.
4. Потроху додавайте борошно, продовжуючи замішувати тісто. Можна додати для аромату подрібнену сушену зелень.
5. Додайте рослинне масло і ще раз вимішайте тісто. Залиште його на півгодинки, поки підготуєте начинку.
6. Розкачайте тісто і викладіть у жароміцних форму. Не забудьте сформувати бортики!
7. Викладіть на тісто начинку (сосиски, гриби, овочі). Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 15.
8. Дістаньте форму з духовки, щедро присипте сиром і відправте запікатися до готовності.
9. Ось така домашня піца вийшла в результаті. Смачного!