Рецепт Пиріг з пиріжкового тесту з фаршем фото

Пиріг з пиріжкового тесту з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

М'ясні пироги - це улюблена випічка мого чоловіка. Ще б, адже всюди, де є щось пов'язане з м'ясом, йому подобається. Тому я недовго думала, і вирішила порадувати його наступним рецептом.

Чим поситнее, тим краще, і тісто має бути пишним, в зв'язку з цим я зупинилася на дріжджовому. Отже, я хочу вам розповісти, як приготувати пиріг з дріжджового тіста з фаршем. Борошняні вироби можуть бути зроблені і порційно. Ще в начинці є рис і цибулю. Загалом, класичний смак, який люблять багато.

  • Борошно - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 1
У теплій воді розчинити дріжджі, цукор і 1, 5 чайної ложки солі. Перемішайте.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 2
До опарі просійте борошно і додайте 2 ст. Ложки олії. Замішайте тісто. Залиште його в теплому місці на 40 хвилин.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 3
В цей час промийте рис, відваріть його до напівготовності.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 4
У фарш перейдіть цибулю через м'ясорубку. Перемішайте.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 5
У розігрітій олії обсмажте фарш до готовності, помішуючи.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 6
Яйця відварити круто. Натріть їх в фарш, а також додайте рис з сіллю і перцем. Перемішайте і смажте 5 хвилин.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 7
Деко змастіть маслом. Більшу частину тіста розкачайте нижнім шаром.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 8
Начинку зі сковороди остудіть. Потім розподіліть її по тесту.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 9
Тістом закрийте пиріг, zashtipnuv кінець. Посередині зробіть отвір. Залиште пиріг на 20 хвилин при кімнатній температурі.
пиріг з пиріжкового тесту з фаршем - фото крок 10
Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти