Пиріг з пиріжкового тесту з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні пироги - це улюблена випічка мого чоловіка. Ще б, адже всюди, де є щось пов'язане з м'ясом, йому подобається. Тому я недовго думала, і вирішила порадувати його наступним рецептом.
Чим поситнее, тим краще, і тісто має бути пишним, в зв'язку з цим я зупинилася на дріжджовому. Отже, я хочу вам розповісти, як приготувати пиріг з дріжджового тіста з фаршем. Борошняні вироби можуть бути зроблені і порційно. Ще в начинці є рис і цибулю. Загалом, класичний смак, який люблять багато.
- Борошно - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У теплій воді розчинити дріжджі, цукор і 1, 5 чайної ложки солі. Перемішайте.
До опарі просійте борошно і додайте 2 ст. Ложки олії. Замішайте тісто. Залиште його в теплому місці на 40 хвилин.
В цей час промийте рис, відваріть його до напівготовності.
У фарш перейдіть цибулю через м'ясорубку. Перемішайте.
У розігрітій олії обсмажте фарш до готовності, помішуючи.
Яйця відварити круто. Натріть їх в фарш, а також додайте рис з сіллю і перцем. Перемішайте і смажте 5 хвилин.
Деко змастіть маслом. Більшу частину тіста розкачайте нижнім шаром.
Начинку зі сковороди остудіть. Потім розподіліть її по тесту.
Тістом закрийте пиріг, zashtipnuv кінець. Посередині зробіть отвір. Залиште пиріг на 20 хвилин при кімнатній температурі.
Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 30 хвилин. Смачного!