Пиріг з пиріжкового тесту в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Часом хороша ситна випічка може замінити повноцінний обід або вечерю. Головне - підібрати начинку не гірше, ніж гарнір з гарячим. І мене завжди рятує картопля. Так і вийшов цей рецепт.
І якщо у вас немає часу самому робити опару і чекати, поки підійде тісто, то просто купите готове. У мене воно було заготовлено заздалегідь. До речі, у мене в складі тільки гриби і овочі, а ви можете додати ще курячу грудку. А поки я поділюся з вами тим, як приготувати пиріг з пиріжкового тесту в духовці.
- Дріжджове тісто - 800 грам
- Ріпчаста цибуля - 3-4 штук
- Картопля - 5-7 штук
- Білі гриби - 200 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
Картопля промийте, почистіть і наріжте тонкими кружальцями.
Почищений цибулю наріжте кільцями. Гриби відварити в окропі протягом 10 хвилин. Потім наріжте їх слайсами.
Деко змастіть вершковим маслом. На ньому розкачати 2/3 випробування деталей.
Зверху викладіть картоплю, гриби і цибулю. Все посоліть і поперчіть. Влийте рослинне масла.
Укрийте пиріг тістом, розкотивши його. Кінець кліпу. Посередині зробіть отвір. Тісто змастіть збитим яйцем.
Випікайте пиріг у духовці при 200 градусах протягом 1 годину. Смачного!