Піца з пиріжкового тесту в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх, хто любить апетитну піцу з незвичайною начинкою, рекомендую цей класний рецепт. Це чудова ідея ситного перекусу для всієї родини. Спробуйте обов'язково цей оригінальний варіант.
Перед вами класний варіант, як приготувати піцу з пиріжкового тесту в духовці. Цей рецепт гарний тим, що ви завжди можете урізноманітнити начинку, використовуючи то, що є в холодильник. Це, до речі, хороша ідея для застосування залишився після випічки тесту, наприклад. Якщо вам до душі пікантна і вишукана піца, то цей рецепт варто спробувати повторити!
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Борошно - 350-400 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сир - 250 грам (моцарелла)
- Сіль і перець - За смаком
- Томатна паста - 3 чайних ложки
- Інжир - 3-4 штук
- Шинка - 150 грам (або інші м'ясні продукти)
- Сир з цвіллю - 100 грам (по бажанню)
- Зелень - За смаком (рукола, наприклад)
1. Молоко прогрійте трохи, додайте цукор, дріжджі і ложку борошна. Залиште хвилин на 7-10, щоб дріжджі почали "працювати" .
2. У глибоку миску просійте борошно з сіллю. Паралельно поставте варити курячу грудку в підсоленій воді.
3. Вилийте опару в борошно, додайте розтоплене вершкове масло і замісити тісто. Залиште його в теплому місці години на 1.5, щоб воно добре підійшло.
4. Підготуйте всі інгредієнти для начинки. Вимийте і наріжте скибочками інжир, подрібніть трохи м'ясний делікатес, який будете використовувати, покришите блакитний сир і моцарелу. Тісто розділи 3 частини, з вказаної кількості інгредієнтів вийде 3 піци.
5. Тісто розкачати досить тонко і викладіть на пергамент. Розподіліть рівним шаром начинку. Надішліть піцу в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Коли піца зарум'янилася, а сир розплавився, можете подавати її до столу.
Перед подачею можна прикрасити піцу свіжою зеленню.
Смачного!
Перед подачею можна прикрасити піцу свіжою зеленню.
Смачного!