Рецепт Піца з ковбасою та сиром фото

Піца з ковбасою та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Ковбаса
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца - швидке і смачна страва, яке можна подати як на гаряче, так і на холодну. Піца з ковбасою та сиром - ще й ситна. До того ж, приготувати її можна з ковбаси і сиру різних сортів.

Опис приготування:

У приготуванні піци головне - хороша основа. Насправді, тісто для піци готується дуже просто. Усе, що потрібно, - груба фізична сила, т.К. Місити тісто руками треба протягом 10-15 хвилин. Воно повинно бути еластичним, блискучим (за рахунок оливкової олії). По бажанню, в тісто можна додати трохи солі.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою і сиром?

1. Приготуємо тісто для основи нашої піци. Для цього спочатку в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробивши в сухих інгредієнтах поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а коли справа не піде, вивалюйте тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть тісто протягом 10-15 хвилин.

3. Сир натріть на крупній тертці.

4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками.

5. Розкачайте тісто. Його товщина повинна вийти близько полусантіметра. Я зазвичай печу квадратні піци. Стелю на деко пергаментний папір і зверху - основу.

6. Розкатаний пласт тесту покладіть на деко з пергаментом.

7. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком.

8. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Влаштуйте свого роду творчий колбасно-сирний безлад.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур, а основа збоку прожарітся.

10. Готову піцу з ковбасою і сиром посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією за допомогою пензлика.

Піца з ковбасою та сиром готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир жовтий - 100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік сушений - За смаком (по бажанню)
У приготуванні піци головне - хороша основа. Насправді, тісто для піци готується дуже просто. Усе, що потрібно, - груба фізична сила, т.К. Місити тісто руками треба протягом 10-15 хвилин. Воно повинно бути еластичним, блискучим (за рахунок оливкової олії). По бажанню, в тісто можна додати трохи солі.

Отже, як приготувати піцу з ковбасою і сиром?

1. Приготуємо тісто для основи нашої піци. Для цього спочатку в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробивши в сухих інгредієнтах поглиблення, влийте в нього кип'ячену воду кімнатної температури і оливкове масло. Спочатку перемішайте ложкою, а коли справа не піде, вивалюйте тісто на присипану борошном робочу поверхню і енергійно місіть тісто протягом 10-15 хвилин.

3. Сир натріть на крупній тертці.

4. Ковбасу - копчену, варену або іншу - наріжте смужками або кружечками.

5. Розкачайте тісто. Його товщина повинна вийти близько полусантіметра. Я зазвичай печу квадратні піци. Стелю на деко пергаментний папір і зверху - основу.

6. Розкатаний пласт тесту покладіть на деко з пергаментом.

7. Ложкою розмажте по поверхні тесту томатне пюре. Посипте сушеним базиліком.

8. На томатне пюре викладіть сир і ковбасу. Влаштуйте свого роду творчий колбасно-сирний безлад.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. Сир почне міхур, а основа збоку прожарітся.

10. Готову піцу з ковбасою і сиром посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї запеченого тесту змастіть оливковою олією за допомогою пензлика.

Піца з ковбасою та сиром готова!

Смачного!

Схожі рецепти