Піца з помідорами, ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Приготоване за цим рецептом тісто виходить смачним і хрустким. Завдяки начинці піца дуже соковита. Готується ця піца дуже швидко.
Кількість порцій: 4
- Вода - 1/3 склянки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка (начинка)
- Помідори - 2 штуки (начинка)
- Ковбаса - 100 грам (начинка)
- Сир - 100 грам (начинка)
1. Щоб приготувати тісто, мед і дріжджі треба розчинити в теплій воді. Додати туди масло, сіль і просіяне борошно. Тісто має вийти м'якої консистенції. Накрити тісто рушником і прибрати, щоб воно піднялося. Воно відстоюється протягом 7-8 хвилин. І після цього можна тісто розкачувати.
2. Для начинки майонез і кетчуп треба перемішати, щоб вийшов однорідний окремий соус. Ковбасу нарізати тонкою соломкою. Помідори можна нарізати кубиком. Розмір залежить від вашого бажання. Сир найкраще натерти. Так він краще і рівномірно розплавиться.
3. Готовим соусом рясно змастити лист тіста.
4. На соус викласти всю ковбасу і нарізані помідори.
5. Посипати всю поверхню піци тертим сиром. Піца, приготована за цим рецептом, печеться 7-8 хвилин при температурі 190 градусів.