Рецепт Піца з ковбасою і помідорами фото

Піца з ковбасою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Помідор, Сосиски
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

Піца з ковбасою і помідорами готується протягом півгодини. Ковбасу можна вибрати будь-яку і в будь-якій кількості. Помідори - червоні, жовті, чері. Додамо сиру, трохи базиліка і чудове блюдо готове!

Мені подобається робити піцу з ковбасою і помідорами з черрі-помідори. Розрізаю їх навпіл і викладаю на піцу зрізом вниз. Можна використовувати декілька видів помідорів і таким чином прикрасити піцу. Краще в приготуванні піци використовувати свіжий базилік, але нічого кримінального не станеться, якщо ви заміните його на сушений. Що стосується сиру, то можна використовувати моцарелу або жовтий сир.

Як приготувати піцу з ковбасою і помідорами?

1. Спочатку зробимо тісто для основи нашої піци. Змішайте прямо на робочій поверхні (столі) або в мисці просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробіть поглиблення в борошні і влийте туди воду і оливкове масло. "закопане" тісто і місіть протягом 10-15 хвилин, поки воно не стане еластичним.

3. Натріть сир на крупній тертці. Якщо використовуєте моцарелу, порвіть її на шматочки.

4. Наріжте ковбасу.

5. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см.

6. Розкатаний пласт тесту покладіть на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту пюре з томатів.

8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані помідори і сир.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин.

10. Готову піцу з ковбасою і помідорами посипте чорним перцем і прикрасьте свіжим базиліком.

Піца з ковбасою і помідорами готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир жовтий - 100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Базилік свіжий - За смаком (можна замінити на сушений)
  • Помідори - 1-2 штук (або 5-6 чері)
Мені подобається робити піцу з ковбасою і помідорами з черрі-помідори. Розрізаю їх навпіл і викладаю на піцу зрізом вниз. Можна використовувати декілька видів помідорів і таким чином прикрасити піцу. Краще в приготуванні піци використовувати свіжий базилік, але нічого кримінального не станеться, якщо ви заміните його на сушений. Що стосується сиру, то можна використовувати моцарелу або жовтий сир.

Як приготувати піцу з ковбасою і помідорами?

1. Спочатку зробимо тісто для основи нашої піци. Змішайте прямо на робочій поверхні (столі) або в мисці просіяне борошно з розпушувачем.

2. Зробіть поглиблення в борошні і влийте туди воду і оливкове масло. "закопане" тісто і місіть протягом 10-15 хвилин, поки воно не стане еластичним.

3. Натріть сир на крупній тертці. Якщо використовуєте моцарелу, порвіть її на шматочки.

4. Наріжте ковбасу.

5. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см.

6. Розкатаний пласт тесту покладіть на застелений пергаментним папером деко.

7. Розмажте по тесту пюре з томатів.

8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані помідори і сир.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин.

10. Готову піцу з ковбасою і помідорами посипте чорним перцем і прикрасьте свіжим базиліком.

Піца з ковбасою і помідорами готова!

Смачного!

Схожі рецепти