Піца з ковбасою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Піца з ковбасою і помідорами готується протягом півгодини. Ковбасу можна вибрати будь-яку і в будь-якій кількості. Помідори - червоні, жовті, чері. Додамо сиру, трохи базиліка і чудове блюдо готове!
Мені подобається робити піцу з ковбасою і помідорами з черрі-помідори. Розрізаю їх навпіл і викладаю на піцу зрізом вниз. Можна використовувати декілька видів помідорів і таким чином прикрасити піцу. Краще в приготуванні піци використовувати свіжий базилік, але нічого кримінального не станеться, якщо ви заміните його на сушений. Що стосується сиру, то можна використовувати моцарелу або жовтий сир.
Як приготувати піцу з ковбасою і помідорами?
1. Спочатку зробимо тісто для основи нашої піци. Змішайте прямо на робочій поверхні (столі) або в мисці просіяне борошно з розпушувачем.
2. Зробіть поглиблення в борошні і влийте туди воду і оливкове масло. "закопане" тісто і місіть протягом 10-15 хвилин, поки воно не стане еластичним.
3. Натріть сир на крупній тертці. Якщо використовуєте моцарелу, порвіть її на шматочки.
4. Наріжте ковбасу.
5. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см.
6. Розкатаний пласт тесту покладіть на застелений пергаментним папером деко.
7. Розмажте по тесту пюре з томатів.
8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані помідори і сир.
9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин.
10. Готову піцу з ковбасою і помідорами посипте чорним перцем і прикрасьте свіжим базиліком.
Піца з ковбасою і помідорами готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 150 грам
- Сир жовтий - 100 грам
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Базилік свіжий - За смаком (можна замінити на сушений)
- Помідори - 1-2 штук (або 5-6 чері)
Як приготувати піцу з ковбасою і помідорами?
1. Спочатку зробимо тісто для основи нашої піци. Змішайте прямо на робочій поверхні (столі) або в мисці просіяне борошно з розпушувачем.
2. Зробіть поглиблення в борошні і влийте туди воду і оливкове масло. "закопане" тісто і місіть протягом 10-15 хвилин, поки воно не стане еластичним.
3. Натріть сир на крупній тертці. Якщо використовуєте моцарелу, порвіть її на шматочки.
4. Наріжте ковбасу.
5. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см.
6. Розкатаний пласт тесту покладіть на застелений пергаментним папером деко.
7. Розмажте по тесту пюре з томатів.
8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані помідори і сир.
9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин.
10. Готову піцу з ковбасою і помідорами посипте чорним перцем і прикрасьте свіжим базиліком.
Піца з ковбасою і помідорами готова!
Смачного!