Піца з беконом і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Піца з беконом і помідорами - це блюдо для всієї родини. Пропоную простий рецепт. Беріть на замітку!
Піца з беконом і помідорами готується дуже легко, головне замісити тісто і дати йому піднятися. Пропоную спекти смачну піцу на дріжджовому тесті. Піцу можна розгортати тонку або не дуже, на ваш смак. Тісто в будь-якому випадку вийде м'яким всередині і хрустким зовні. Ароматну начинку зробимо з бекону, вийде ідеальне поєднання!
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Вода тепла - 180 грам
- Дріжджі сухі - 5 грам
- Цукор - 3 грами
- Сіль - 3 грами
- Масло рослинне - 30-40 грам
- Бекон - 100 грам
- Помідори - 100 грам
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Сир - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти для приготування тіста.
Підготуйте інгредієнти для начинки.
У теплій воді розчиніть сіль і цукор.
Всипте дріжджі і розмішайте.
Влийте в тісто олію.
Всипте просіяне борошно.
Замісити м'яке і пружне тісто. Залиште на 40 хвилин під рушником або кришкою.
Тісто виросло в 3 рази, можна випікати піцу.
Обімніть тісто, розкачайте у вигляді кола і викладіть на деко.
Тісто змастіть томатним соусом.
Для начинки наріжте бекон кубиками, а помідори часточками.
Розподіліть бекон і помідори на піці.
Присипте піцу тертим сиром і злегка полийте майонезом.
Випікайте піцу в розігрітій до 200-220 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.
Смачного!