Піца «хвилин» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка значно спростила моє життя, з її допомогою мені стали доступні найсмачніші страви без особливих зусиль. Сьогодні розповім про один такий, як приготувати піцу "хвилинка" в мультиварці.
Часто експериментую з різноманітними начинками, часом результати мене дуже вражають і радують. Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які продукти, що є під рукою. Цього разу у мене покупне дріжджове тісто, думаю, що у багатьох часто не вистачає часу на те, щоб зробити його самостійно. Для змазування використовував гостру аджику, вийшло дуже смачно, ситно і цікаво.
- Бажання - 100 грам
- Аджика - 3 Ст. Ложки
- Зелений салатний перець - 1 штука
- Консервована кукурудза - 2 Ст. Ложки
- Дріжджове тісто - 150 грам
- Сир - 50 грам
- Помідор - 1/2 штуки

1. Тісто розкочують, потім кладу в чашу мультиварки, присипану борошном, і підганяю під форму.

2. Викладаю аджику і розмазував по всій поверхні тіста.

3. Буженину нарізаю невеликими шматочками, зелений перець мою і нарізаю кружечками, помідор мою і поділяю на 2 частини, використовую тільки одну з них, яку нарізаю шматочками. Викладаю буженину, потім перець і помідор.

4. Всипаю солодку консервовану кукурудзу.

5. Твердий сир натираю на крупній тертці і посипаю їм піцу. Виставляю режим «Випічка» і час 30 хвилин.

6. Відкриваю кришку мультиварки і акуратно дістаю гарячу піцу.

7. Перекладаю її на тарілку і нарізаю шматочками, смачного!