Рецепт Піца «хвилин» в духовці фото

Піца «хвилин» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 30 хв.

Коли немає часу на приготування обіду або вечері, а домашні вимагають чогось смачненького, та ще й швидше, немає кращого варіанта, ніж приготувати піцу"Хвилинка" в духовці - швидко і просто.

Опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом приготування піци"Хвилинка" в духовці, який сподобається зайнятим людям або, скажімо, студентам, загалом, всім тим, у кого завжди не вистачає часу на приготування. Адже частенько буває так, що приходиш додому після роботи або навчання, справ ще сила-силенна, а так хочеться з'їсти що-небудь смачне і бажано гаряче. От саме в такій ситуації цей простий рецепт піци"Хвилинка" в духовці може нас виручити, адже за часом приготування такої піци займе всього пару хвилин, а за продуктами навіть в магазин йти не доведеться, все і так є в холодильнику. Так що коли ви наступного разу зголодніли, згадайте про цей рецепт, він не тільки заощадить вам час, але і голодним не залишить.

  • Борошно - 9-10 Ст. Ложок
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 2-3 Ст. Ложок
  • Сир твердий - 100 грам
  • Начинка - За смаком (тут овочева суміш з квасолею)
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
піца
Розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану і майонез, перемішуємо все і трохи збиваємо. Потім всипаємо борошно і знову перемішуємо все до однорідного стану, тісто вийде досить рідким, але так і повинно бути.
піца
Змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього приготоване тісто, рівномірно його розподіляємо по листу.
піца
Тепер акуратно змащуємо тісто невеликою кількістю томатного соусу, посипаємо спеціями.
піца
Нарізаємо будь-які продукти на свій смак невеликими шматочками і викладаємо начинку на тісто, її можна трохи посолити.
піца
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо піцу хвилин 8-10, потім витягуємо деко і посипаємо піцу тертим сиром, відправляємо її в духовку ще буквально на хвилинку.
піца
Якщо у вас нормальна духовка, то цього часу має цілком вистачити, щоб корж приготувався, але про всяк випадок проткніть його сірником в декількох місцях. Якщо вона буде суха, значить, наша піца готова, і як тільки він трохи охолоне, її можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти