Рецепт Піца «Дьябола» на тонкому тесті фото

Піца «Дьябола» на тонкому тесті
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Ковбаса
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Нещодавно я дізналася, як приготувати піцу "дьябола" на тонкому тесті. Хочу поділиться з вами цим рецептом. Це легко, швидко і дуже смачно, ви не відрізните домашню піцу від приготовленої в піцерії!

Тепер ви зможете радувати своїх близьких смачною піцою кожен день, адже в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як швидко і просто приготувати тонке тісто для піци і яку начинку використовувати для піци "дьябола" . У приготуванні піци немає нічого складного, досить тільки замісити тісто і викласти заздалегідь підготовлені інгредієнти. Більш того, у вас не займе багато часу випекти таку піцу (всього 10 хвилин)!

  • Помідор - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Салямі - 150 грам
  • Добре - 150 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Базилік - 1 пучок
  • Орегано - За смаком
  • Борошно - 160 грам
  • Тепла вода - 100 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
піца
1. Борошно, дріжджі і сіль залийте теплою водою, перемішайте. Додайте масло, замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште підніматися на 30 хвилин.
піца
2. Підготуйте начинку. Наріжте пластинками помідор і салямі, кружечками сир сулугуні та перець чилі, натріть на дрібній тертці твердий сир.
піца
3. Після того, як тісто трохи піднялося, надайте йому форму (це можна зробити як качалкою, так і руками). Змастіть тісто соусом чилі і викладіть начинку в такому порядку, як вам подобається.
піца
4. Присипте піцу орегано, відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти