Піца «Дьябола» на тонкому тесті
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я дізналася, як приготувати піцу "дьябола" на тонкому тесті. Хочу поділиться з вами цим рецептом. Це легко, швидко і дуже смачно, ви не відрізните домашню піцу від приготовленої в піцерії!
Тепер ви зможете радувати своїх близьких смачною піцою кожен день, адже в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як швидко і просто приготувати тонке тісто для піци і яку начинку використовувати для піци "дьябола" . У приготуванні піци немає нічого складного, досить тільки замісити тісто і викласти заздалегідь підготовлені інгредієнти. Більш того, у вас не займе багато часу випекти таку піцу (всього 10 хвилин)!
- Помідор - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Салямі - 150 грам
- Добре - 150 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Базилік - 1 пучок
- Орегано - За смаком
- Борошно - 160 грам
- Тепла вода - 100 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Борошно, дріжджі і сіль залийте теплою водою, перемішайте. Додайте масло, замісіть тісто. Накрийте його рушником і залиште підніматися на 30 хвилин.
2. Підготуйте начинку. Наріжте пластинками помідор і салямі, кружечками сир сулугуні та перець чилі, натріть на дрібній тертці твердий сир.
3. Після того, як тісто трохи піднялося, надайте йому форму (це можна зробити як качалкою, так і руками). Змастіть тісто соусом чилі і викладіть начинку в такому порядку, як вам подобається.
4. Присипте піцу орегано, відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Смачного!