Піца на тонкому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Піца на тонкому тісті по даним рецептом виходить дуже смачною - такий, як в піцеріях. Довго я шукала рецепт, по якому піца виходила б неотличимой від ресторанних - і я його нарешті знайшла!
Простий рецепт піци на тонкому тесті допоможе вам приготувати дуже смачне блюдо в італійському стилі, яке люблять абсолютно всі! Відтоді, як я відкрила для себе цей рецепт, всі піцерії нашого міста викреслили мене зі списку потенційних клієнтів - Усе, тепер у себе вдома готую піцу смачніше, ніж вони. І цим рецептом я ділюся з вами - беріть на озброєння, пробуйте, і все у вас вийде
По суті справи, на тонку основу можна додавати будь-які інгредієнти, які є у вас в холодильнику. Наприклад, ковбаску, болгарський перець, різні сири, копчене мяско, солоні огірочки, оливки і так до нескінченності… Що подобається - то і додавайте. Хай щастить!
- Борошно - 300 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 7 грам(1 пачка)
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідори - - За смаком
- Свіжий базилік - - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сир Моцарелла - - За смаком