Персиковий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Персиковий пудинг виходить дуже соковитим, ароматним і неймовірно смачним. А все завдяки наявності в ньому стиглих персиків! Блюдо підійде для легкого сніданку і полудня. Готується пудинг дуже швидко!
Перед вами - простий рецепт приготування персикового пудингу. Вам знадобляться: персики, вершкове масло, цукор, яйця, ванільний цукор, розпушувач, борошно пшеничне. Готовий пудинг підходить для сніданку або на полуденок. Хай щастить!
- Персики свіжі - 6 штук
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 штука (пакет)
- Розпушувач - 1 штука (пакет)
- Борошно пшеничне - 150 грам
Персики поділяємо навпіл, витягаємо кісточки. Кладемо персики в каструлю, додаємо 4 ст.Л. Води і 50 грам цукру. Тушкуємо фрукти до м'якості.
Вершкове масло розминаємо з цукром, додаємо збиті яйця, розпушувач, ванільний цукор і борошно.
Застеляємо деко фольгою, змащуємо його вершковим маслом. Кладемо половинки персиків, розрізом вниз.
На персики викладаємо тісто.
Випікаємо приблизно 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!