Рецепт Персиковий пудинг фото

Персиковий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Персик , Яйця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Персиковий пудинг виходить дуже соковитим, ароматним і неймовірно смачним. А все завдяки наявності в ньому стиглих персиків! Блюдо підійде для легкого сніданку і полудня. Готується пудинг дуже швидко!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування персикового пудингу. Вам знадобляться: персики, вершкове масло, цукор, яйця, ванільний цукор, розпушувач, борошно пшеничне. Готовий пудинг підходить для сніданку або на полуденок. Хай щастить!

  • Персики свіжі - 6 штук
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакет)
  • Розпушувач - 1 штука (пакет)
  • Борошно пшеничне - 150 грам
персиковий пудинг - фото крок 1
Персики поділяємо навпіл, витягаємо кісточки. Кладемо персики в каструлю, додаємо 4 ст.Л. Води і 50 грам цукру. Тушкуємо фрукти до м'якості.
персиковий пудинг - фото крок 2
Вершкове масло розминаємо з цукром, додаємо збиті яйця, розпушувач, ванільний цукор і борошно.
персиковий пудинг - фото крок 3
Застеляємо деко фольгою, змащуємо його вершковим маслом. Кладемо половинки персиків, розрізом вниз.
персиковий пудинг - фото крок 4
На персики викладаємо тісто.
персиковий пудинг - фото крок 5
Випікаємо приблизно 40 хвилин, температура 180 градусів.
персиковий пудинг - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти