Рецепт Персиковий чай фото

Персиковий чай
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Персик
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок
Напої, Чай

Ділюся рецептом, як приготувати персиковий чай. Напій - просто бомба! ароматний, солодкий і неймовірно смачний! Подавати персиковий чай можна ще гарячим або охолодженим з льодом.

Приготувати напій можна на звичайному чорному чаї, але я рекомендую спробувати заварку з бергамотом. Фіолетовий базилік підійде краще зеленого. Для більш цікавого смаку можна взяти тростинний або кокосовий цукор.

  • Чай - 10-20 грам
  • Гаряча вода - 1 літр
  • Персики - 6 штук(5 штук - для сиропу, 1 штука - в чаї )
  • Цукор - 60 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Базилік свіжий - За смаком
персиковий чай - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
персиковий чай - фото крок 2
Налийте в чайник гарячу воду. Заварюйте чай 3-5 хвилин.
персиковий чай - фото крок 3
Наріжте персики, додайте в каструлю 200 мл. Води і цукор. Доведіть до кипіння і варіть сироп 10-15 хвилин.
персиковий чай - фото крок 4
Процідіть сироп через сито. Персики можна потім з'їсти окремо.
персиковий чай - фото крок 5
У кухоль налийте сироп, додайте кілька скибочок свіжого персика і листя базиліка.
персиковий чай - фото крок 6
Налийте в кухоль чай, гарненько все перемішайте.
персиковий чай - фото крок 7
Персиковий чай готовий, смачного!

Схожі рецепти