Персиковий чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Смачненький домашній чізкейк готується на основі сирної маси і персиків. Виходить дуже м'яким, ніжним і приємним на смак. Здивуйте ваших гостей класним десертом без випічки!
Уявляю простий рецепт приготування персикового чизкейка без випічки. Звертаю вашу увагу на те, що найкраще готувати сирний чізкейк в рознімної формі, так як дістати його зі звичайної форми, не пошкодивши, буде дуже складно, ну а різати холодний десерт у формі - не найкраще рішення. Гарного вам настрою і успіхів на кухні!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Ванілін - За смаком
- Цукор - 100 грам
- Желатин - 30 грам
- Персики консервовані - 2 штуки (банки)
15 г желатину розведіть з водою і залиште набухати на 30 хвилин. Що залишився желатин замочіть в сиропі з під персиків (з однієї банки).
Печиво подрібнюємо в крихту і перемішуємо з розтопленим вершковим маслом. Масу утрамбуйте в форму і помістіть в холодильник. Набряклий від води желатин підігріваємо на плиті, помішуючи, а потім охолоджуємо. Збиваємо вершки, цукор і щіпку ваніліну до повного розчинення цукру. Потім додаємо сир, кладемо теплий желатин і перемішуємо. Форму з коржем заливаємо отриманою масою і ставимо в холодильник ще на пару годин, до повного застигання.
Персиковий сироп з желатином підігріваємо на плиті, перемішуючи, а потім охолоджуємо. Персики ріжемо часточками і кладемо на чізкейк.
Застиглий чізкейк зверху заливаємо желатиновим сиропом і відправляємо на ніч в холодильник.
Смачного!