Перепелиці в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропонований рецепт приготування перепілок в суміші італійських трав і приправ підкорив мене дуже давно. З тих пір готую цю страву зі значущих свят або коли хочеться порадувати улюблених!
Пропонуємо вам приготувати справжню смачну і соковиту дичину. Попередньо перепела маринуються цілу ніч в маринаді з італійських трав і суміші соєвого соусу з оливковою олією. Отримується блюдо має солодкуватий смак і покрито рум'яною скоринкою. За подібним рецептом можна приготувати перепелів на мангалі або в звичайному духовій шафі. Рекомендую, дуже смачно!
- Перепелиці - 3 штуки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Соус - 1 Чайна ложка
- Сухі італійські трави - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком

1. Вимийте перепілок, просушіть їх серветкою, розріжте з боку грудки. Приготуйте маринад із соєвого соусу, оливкового масла і вустерського соусу. Особливу пікантність соусу надають італійські трави і перець. Ретельно перемішайте суміш. Помістіть перепілок в ємність, залийте маринадом. Покладіть перепілки з маринадом на ніч в холодильник.

2. На наступний ранок дістаньте перепілок з холодильника. Акуратно покладіть на решітку аерогрилю.

3. Приготування перепілок виконуйте в аерогрилі при температурі 2000 градусів. Час приготування - 20 хвилин. Через цей проміжок часу переверніть перепілок на іншу сторону. Продовжуйте процес ще 10 хвилин. Для приготування в духовці використовуйте той же температурний режим.

4. Підготуйте тарілку. Розкладіть перепілку. Прикрасьте блюдо зеленню. Блюдо готово! Подавайте його до столу з салатами і гарнірами.