Рецепт Перепелиці, запечені в маслі фото

Перепелиці, запечені в маслі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Перепелиця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Це один з найпростіших рецептів запікання птиці, тому з ним впорається кожна господиня! Усе, що вам необхідно, це просто замаринувати перепілок та поставити їх в духовку на 30 хвилин.

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати перепілок, запечених в маслі. Це один з найпростіших і смачних рецептів приготування птиці в духовці, так як масло не дає м'ясу стати сухим, а базилік і часник дають неймовірно апетитний аромат! Для випікання ви можете використовувати будь-яку форму з кришкою, у мене це керамічна каструля з кришкою. На дно форми ви можете додати ще зелені і спецій за смаком.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Перепелині тушки - 5 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
перепелиці, запечені в маслі - фото крок 1
1. Для початку залийте перепілок соєвим соусом, поставте маринуватися на 2 годину, періодично перевертаючи.
перепелиці, запечені в маслі - фото крок 2
2. На дно форми для запікання викладіть нарізане шматочками вершкове масло, дрібно нарізаний базилік і нарізаний часник. Покладіть замариновані перепелині тушки, посоліть і поперчіть їх за смаком. У мене керамічна форма з кришкою.
перепелиці, запечені в маслі - фото крок 3
3. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин під кришкою. Після чого зніміть кришку форми і запікайте перепілок ще 10 хвилин, щоб ті подрумянились. Смачного!

Схожі рецепти