Перепелиці, запечені в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найпростіших рецептів запікання птиці, тому з ним впорається кожна господиня! Усе, що вам необхідно, це просто замаринувати перепілок та поставити їх в духовку на 30 хвилин.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати перепілок, запечених в маслі. Це один з найпростіших і смачних рецептів приготування птиці в духовці, так як масло не дає м'ясу стати сухим, а базилік і часник дають неймовірно апетитний аромат! Для випікання ви можете використовувати будь-яку форму з кришкою, у мене це керамічна каструля з кришкою. На дно форми ви можете додати ще зелені і спецій за смаком.
- Вершкове масло - 50 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Перепелині тушки - 5 штук
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Для початку залийте перепілок соєвим соусом, поставте маринуватися на 2 годину, періодично перевертаючи.

2. На дно форми для запікання викладіть нарізане шматочками вершкове масло, дрібно нарізаний базилік і нарізаний часник. Покладіть замариновані перепелині тушки, посоліть і поперчіть їх за смаком. У мене керамічна форма з кришкою.

3. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин під кришкою. Після чого зніміть кришку форми і запікайте перепілок ще 10 хвилин, щоб ті подрумянились. Смачного!