Рецепт Перегин фото

Перегин
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Печиво

Перегин - блюдо казахської кухні, є фігурки з прісного пісочного тіста, обсмажені у фритюрі. При подачі можете посипати їх цукровою пудрою, - вийде солодкий варіант.

Рецепт традиційний казахський, тому точно дотримуйтесь рецептурі. Для закусочного варіанти подавайте блюдо з сіллю і паприкою.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком
перегин - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
перегин - фото крок 2
2. Масло наріжте кубиком, додайте яйце і соду.
перегин - фото крок 3
3. Додайте борошно і замісіть тісто.
перегин - фото крок 4
4. Тісто розкачати товщиною 5 мм і постинаєте різні фігурки.
перегин - фото крок 5
5. Обсмажуйте в киплячій олії до золотистого стану.
перегин - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти