Перегин
(покроковий рецепт з фото)
Перегин - блюдо казахської кухні, є фігурки з прісного пісочного тіста, обсмажені у фритюрі. При подачі можете посипати їх цукровою пудрою, - вийде солодкий варіант.
Рецепт традиційний казахський, тому точно дотримуйтесь рецептурі. Для закусочного варіанти подавайте блюдо з сіллю і паприкою.
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Куряче яйце - 1 штука
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Масло наріжте кубиком, додайте яйце і соду.
3. Додайте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розкачати товщиною 5 мм і постинаєте різні фігурки.
5. Обсмажуйте в киплячій олії до золотистого стану.
6. Смачного!