Рецепт Пегодя фото

Пегодя
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Борошно, М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги, Страви на пару

Пегодя - це пиріжки корейського походження. Незважаючи на ситну начинку зі свинини з капустою, вони легкі й повітряні, так як готуються на пару. Це відмінна альтернатива смаженим пиріжків.

По суті, пегодя - найзвичайніші дріжджові пиріжки. Виділяє їх тільки спосіб приготування. Тут варто звернути увагу на начинку. Важливо не перетримати м'ясо, щоб воно було соковитим.

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 500-600 грам
  • Дріжджі - 0, 5 чайних ложки (сухі)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (в тісто, в начинку до смаку)
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(0, 5 ст.Л. - в тісто, 1, 5 ст.Л. - в начинку)
  • Капуста - 300 грам (білокачанна)
  • М'ясо - 300 грам (свинина)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (маленька)
  • Часник - 2 зубчики (свіжий)
  • Чорний перець - За смаком
пегодя - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
пегодя - фото крок 2
Приготуйте звичайне дріжджове тісто. Розчиніть в теплій воді тремтіння, сіль, цукор, додайте борошно, рослинна олія. Вимісити, накрийте рушником і залиште на 1 годину в теплому місці.
пегодя - фото крок 3
Приготуйте начинку. Для цього м'ясо і капусту наріжте соломкою, цибуля півкільцями.
пегодя - фото крок 4
Розігрійте масло і обсмажте капусту з додаванням солі. Слідкуйте, щоб вона не підгоріла. Як тільки капуста стане злегка м'якою, знімайте з вогню.
пегодя - фото крок 5
Розігрійте масло, що залишилося і викладіть м'ясо, швидко обсмажують на сильному вогні до рум'яної скоринки, після додайте цибулю, зменшіть вогонь і доведіть до готовності. Додати сіль.
пегодя - фото крок 6
Додайте до м'яса капусту, перемішайте. Далі додайте подрібнений часник, накрийте кришкою, вимкніть вогонь, потримайте трохи під кришкою. Начинку доведіть до потрібного смаку, якщо необхідно додайте сіль, перець. Повністю охолонути.
пегодя - фото крок 7
Коли все буде готово, сформуйте пиріжки.
Для цього тісто розділити на частини. Вага однієї заготовки повинен бути в межах 68-72 грам.
пегодя - фото крок 8
Надайте заготівлі форму коржі, діаметром 5-6 см. Викладіть начинку. На один пиріжок - 2 ст. Ложки начинки.
пегодя - фото крок 9
Сформуйте круглий пиріжок.
пегодя - фото крок 10
Підготуйте пароварку. Дно чаші змастіть тонким шаром рослинного масла і викладіть пиріжки, щоб між ними була відстань.
пегодя - фото крок 11
Готуйте пиріжки на пару протягом 45-50 хвилин.
пегодя - фото крок 12
Готові пиріжки вийняти за допомогою лопатки, яку змочіть у холодній воді.
пегодя - фото крок 13
Пиріжки подавайте гарячими, з овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти