Рецепт Печиво з житнього борошна фото

Печиво з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Житнє борошно
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Відмінний рецепт печива із житнього борошна. Таке печиво люблять як дорослі, так і діти. Відмінно підійде для сімейного чаювання.

Опис приготування:

Змішуємо цукор, масло і яйце. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти. Поступово додаємо їх в тісто, потім додаємо шматочки шоколаду. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

  • Житнє борошно - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Коричневий цукор - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Шоколад - 100 грам
печиво з житнього борошна - фото крок 1
Змішуємо розм'якшене масло, цукор і яйце. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти. Поступово перемішуючи, додаємо сухі інгредієнти в тісто.
печиво з житнього борошна - фото крок 2
Шоколад ріжемо на маленькі шматочки і додаємо в тісто. Добре перемішуємо. Можете купити готові шоколадні"крапельки" , якщо такі продаються в вашому супермаркеті.
печиво з житнього борошна - фото крок 3
Розігріваємо духовку до 180 градусів. На змащене маслом деко викладаємо тісто столовою ложкою на відстані 2 см один від одного. Випікаємо 15 хвилин, поки не підрум'яняться.

Схожі рецепти