Печиво з житнього борошна
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт печива із житнього борошна. Таке печиво люблять як дорослі, так і діти. Відмінно підійде для сімейного чаювання.
Змішуємо цукор, масло і яйце. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти. Поступово додаємо їх в тісто, потім додаємо шматочки шоколаду. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
- Житнє борошно - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Коричневий цукор - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Шоколад - 100 грам
Змішуємо розм'якшене масло, цукор і яйце. В окремій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти. Поступово перемішуючи, додаємо сухі інгредієнти в тісто.
Шоколад ріжемо на маленькі шматочки і додаємо в тісто. Добре перемішуємо. Можете купити готові шоколадні "крапельки", якщо такі продаються в вашому супермаркеті.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. На змащене маслом деко викладаємо тісто столовою ложкою на відстані 2 см один від одного. Випікаємо 15 хвилин, поки не підрум'яняться.